Logo stichting hersenletsel

Symposium: Doet u ook Mee ?

De Stichting Hersenletsel Zuid-Holland organiseert voor haar leden en andere geïnteresseerden een Symposium over het thema “meedoen voor mensen met een NAH in de chronische fase”.

GvoorG ondersteund dit symposium met Workshop 1 van het dagprogramma.

Tijd: 12 maart 2016 van 10:00-15:00 uur
Plaats :Sophia Revalidatie, Vrederustlaan 180, Den Haag.
Organisatie: Hersenletsel Zuid-Holland in samenwerking met het lectoraat Revalidatie van de Haagse Hogeschool en Sophia Revalidatie.

Concept programma:
10:00 Inloop met koffie
10:30 Opening door bestuurslid stichting Hersenletsel Zuid-Holland
10:45 – 11:15 Participatie van mensen met NAH: belang en ontwikkelingen. Arend de Kloet, Lector HHS
11:15 – 11:45 Ervaringen met de Hersenletselcentra: feit of toekomst? Mia Verschaeve Manager Afasie centrum Capelle a/d IJssel
12:00 – 13:00 Lunch
13:00 – 15:00 Parallelle workshop waarin het accent zal liggen op praktisch doen van hetgeen in het ochtendprogramma aan de orde is geweest. Twee rondes: ronde 1: van 13:00 -14:00 en ronde 2 van 14:00-15:00

Workshop 1. Bewegen en sport: moet dat nou? Angelique de Haas/ Frederik Dingler/ Arend de Kloet. Belang van bewegen en aanbod Haagse regio. Wat zijn mijn beweegdoelen + eigen voorbeelden van beweeg/sportactiviteiten . Introductie meetme@the gym in fitnessruimte, promotie app Oefengids, NAH-zwemmen, golf en jeu de boules.

Workshop 2. Hoe blijf ik bij met behulp van e-Health, fit in de chronische fase (Eelco Sengers) wat kan ik met e-health. Wat gebruik ik nu al ,welke belemmeringen ervaar ik. Top5 voor thuisgebruik.

Workshop 3. Werk na CVA (Henk Arwert, MCH, Sophia) persoonlijke plussen en minnen, welke mogelijkheden zijn er voor mij; resultaten onderzoek Haaglanden, bijv. Brains 4U.

Workshop 4. Revalidanten die participeren in onderzoek en innovatie (Annemiek Leuselink, Felice van Vree, Kenniscentrum Revalidatie HHS) Tijdens de workshops zal zoveel mogelijk praktisch te werk worden gegaan en worden materiaal/appsgetoond.

Belangstellenden kunnen zich inschrijven op het volgende e-mail adres:
inschrijving120316@gmail.com

U wordt verzocht tevens Uw voorkeur voor de workshops aan te geven
let op: vol = vol

Voor deelname wordt een kleine bijdrage gevraagd voor de lunch en koffie/thee van €3,00 per lid en €5,00 voor de niet leden.
U kunt het inschrijvingsbedrag storten op rekeningnr. NL39RABO 3161694759 t.n.v. Stichting Hersenletsel Zuid-Holland o.v.v. 12 maart

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>