Machtiging- Sponsorpagina eenmalige donatie

Sponsoring

Stichting Golf voor Gehandicapten kan alleen met uw hulp golflessen blijven aanbieden aan mensen met een fysieke beperking. U kunt zich als sponsor, vriend of donateur aan onze stichting verbinden. En er zo aan bijdragen dat mensen met een handicap mentaal en fysiek sterker worden en zich niet laten tegenhouden door hun beperking.

Sponsoren
Sponsors verbinden zich bij voorkeur voor 3 jaar aan onze stichting. Dat kan al vanaf een bedrag van 20.000 euro. Uiteraard brengen wij onze sponsors op verschillende manieren onder de aandacht.

> Meer weten? Neem contact met ons op.

Vrienden
Vrienden verbinden zich met een bedrag van 2.500 euro of meer aan onze stichting. Ook vrienden zetten we op diverse manieren in het zonnetje.

> Meer weten? Neem contact met ons op.

Donateurs
Donateurs steunen onze stichting met een jaarlijkse bijdrage van ten minste 60 euro. Via het formulier hieronder kunt u een bedrag aan ons overmaken. Dat levert u eeuwige roem onder onze leden op.

[Donatieformulier]

Aanmelden

Aanmelden
Ook leren golfen? En zo op een ontspannen manier aan je revalidatie werken? Of gewoon weer in beweging komen? Meld je dan via onderstaand formulier aan voor Golf voor Gehandicapten. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.