Jaarlijkse projecten

GvoorG MINI-COMPETITIE

De mini-competitie, die GvoorG jaarlijks organiseert heeft ten doel om mensen die op de diverse banen, waar GvoorG actief is, met elkaar in gemixte flights te laten golfen. De opzet hierbij is dat de deelnemers worden gemengd waardoor je met anderen golft en op andere golfbanen speelt met andere uitdagingen. Voorop hierbij staat het plezier.

GvoorG zorgt daarbij voor de professionele aanpak van een heuse competitie met alle facetten, zoals de inzet van vrijwilligers, Handicarts, maar onderhandelt ook met de besturen van golfbanen over de financiƫle mogelijkheden. Voor het meedoen aan de mini-competitie kunnen vertegenwoordigers van golfbanen zich richten tot Tom Versluys (zie hierboven).

SINTERKERST WEDSTRIJD

Elk jaar wordt er een Sinterkerst golfwedstrijd gehouden. Hiervoor worden golfbanen benaderd, die dit willen aanbieden. Diverse supermarkten, waaronder Hoogvliet en Jumbo hebben deze wedstrijden al gesponsord met verschillende Sinterklaas producten.

LIONS SPONSORWEDSTRIJD

Een maal per jaar organiseert Lions Rijswijk een sponsorwedstrijd en een golf clinic, waarbij de opbrengst ten gunste komt van GvoorG. Aan de clinic doen onder andere Lions leden en mensen uit hun netwerk mee. De wedstrijd wordt gespeeld door mensen met een beperking en Lions leden in dezelfde flight.

BUSINESS OPEN SPONSORWEDSTRIJD

Business Open organiseert een keer per jaar een sponsorwedstrijd op een van de golfbanen waar zij vergadert. Hierbij worden de totale kosten door Business Open opgebracht.