Relaxt Revalideren en Bewegen

Helmuth van Heel – Paragolfer

Mijn eerste kennismaking met golf was in Canada 1986. Ik was meteen verkocht aan de golfsport en heb mijn GVB behaald, maar daar bleef het niet bij. Ik wilde verder en toernooien gaan spelen in binnen- en buitenland.

Door mijn passie en verlangen om wedstrijden te spelen en meer ervaring op te doen, heb ik vele grote toernooien mogen spelen in Nederland en in het buitenland.

Dit heeft mij mooie resultaten gebracht, o.a. clubkampioen op meerdere banen.

Hoogtepunten in mijn golfcarrière zijn: tweemaal winnaar van het Pro-Am van Deauville Frankrijk in 2013 en 2104 en de tweede plaats in de Home of Golf St-Andrews 2015 in Schotland.

Mijn kennis en ervaring wilde ik altijd overbrengen aan andere golfers, daarom heb ik jaren geleden besloten de PGA Golfopleiding te gaan volgen en ook succesvol af te ronden. Om mijn leerlingen zo goed mogelijk te kunnen opleiden, blijf ik ieder jaar nascholingen volgen.

Na een periode van 7 jaar gewerkt te hebben op de Oosterhoutse Golfclub, heb ik de keuze gemaakt om in januari 2015 te gaan werken op Prise d’eau Golf in Tilburg.

Een mooie club met volop groeimogelijkheden, 36 holes en geweldige oefenfaciliteiten, waar je als golfleraar heerlijk uit de voeten kan met je leerlingen.

Op Prise d’eau werk ik met de nieuwste video- en analyseprogramma’s en na elke les krijgt u altijd een duidelijke analyse van uw les via de e-mail.

U zult gaan merken, als u bij mij lest, dat mijn coaching verder gaat dan alleen een les.

Veel plezier met het bekijken van mijn website. Ik zie u graag op Prise d’eau Golf in Tilburg.

helmut golf

 

Sportieve groeten,
Helmuth van Heel