Afscheid Rolf Esser

wpd0675174_06Na mij zes jaar te hebben ingezet voor gehandicapten- of paragolf en daarmee aangetoond dat de golfspel voor mensen met een beperking, revaliderend en therapeutisch werkt, is voor mij het moment gekomen om het stokje over te dragen.

 

De door mij in 2010 opgezette Stichting Golf Voor Gehandicapten, wordt per 1 december 2015 overgedragen aan het nieuwe Bestuur, die zich als taak heeft gesteld om mijn ideaal verder uit te dragen, namelijk: iedereen met een beperking moet met golf een nieuw doel in het leven kunnen krijgen.

 

Met dit afscheid maak ik van de gelegenheid gebruik om allen die mij in de afgelopen zes jaar hebben geholpen om dit doel te verwezenlijken, dank te zeggen voor hun hulp, ondersteuning en bijdragen die zij aan de Stichting en mij hebben gegeven. Zonder hen zou het mij niet gelukt zijn om de Stichting Golf Voor Gehandicapten op het punt te brengen waar het nu is.

 

Dank en tot ziens

Rolf Esser (december 2015)

Laat een antwoord achter